Súlyzó ikon - tartós karcsúság

Személyi edző

10 éve indultam el, hogy "átírjam" az örökölt genetikát

Jámbor István, személyi edző vagyok. Az igazság az, hogy a képesítésemet 2019-ben szereztem, de nyugodtan kijelenthetem, már 10 éve vagyok személyi edző. A saját testem edzője… Később barátaim, környezetem tanácsadója… így kezdődött.

Jámbor István

személyi edző

Már gyerekkoromban súlyfelesleggel küzdöttem.  Ez a helytelen táplálkozásnak, a mozgásszegény életmódnak és a genetikának köszönhető. Azt hiszem, ezzel nem árultam el nagy titkot.
2009-ben jött a pillanat, amikor változtatni akartam ezen. El kezdtem utána olvasni, hogyan kell helyesen táplálkozni, milyen mozgással lehet kezdeni a nulláról, – hogy az ízületeimnek se ártson. Találtam egy követhető, nem sanyargató étrendet, elkezdtem napi rendszerességgel egy edzéstervet, ami még nem volt túl megerőltető, de azért hatékonyan működött. 

Néhány hónap alatt megszabadultam a súlyfeleslegemtől, és akkor már nem volt megállás

Szembe néztem a következő kihívással. Szerettem volna erősödni, izomtömeget növelni. Még többet olvastam a témában, sok szakember tanácsát meghallgattam, és kialakítottam a saját nézetemet, stílusomat. 

Évek alatt erősödtem, izmosodtam, alakultam. Nos, innen indultam.
Eddigi utam során fejlesztettem magamat – az elején még önszorgalomból -, sok barátomnak segítettem étrenddel, edzéstervvel, amíg már az életem lett az edzés. 

Ekkor határoztam el, hogy csak ezzel szeretnék foglalkozni, és megszereztem a szakvizsgát. 

10 éves tapasztalatommal, most még több embernek szeretnék segíteni. Személyesen kísérek végig mindenkit, a sikerhez vezető úton. 

Meg lehet csinálni, kitartással és következetességgel.

Az egészséges táplálkozás hozzátartozik az életmódváltáshoz

Szakszerű táplálkozási tanács, étrend

Egy személyes konzultáció alkalmával, képet kapok arról, hogy ki milyen életmódot folytat, milyen a táplálkozása. Először meg kell határoznunk az elérendő célt. Más étrendre van szükség annak, aki súlyt akar veszteni, alakot formálni, erősödni, vagy izomtömeget építeni. E mellett más kategóriába tartozik, aki vegán, vegetáriánus étrendet követ. Figyelni kell az ételallargiákra is. Egy kérdéssor megválaszolása után, kapok pontos információt arról, min is kell változtatni, hogy működjön az étrend. Ezután összeállítom, mikor, miből mennyit kell enni. Ezeket mind figyelembe véve, tudok személyes étrendet összeállítani, ami támogatja az elérendő célt is

Személyi edzés edzővel súlyzózó lánnyal - tartós karcsúság

Személyre szabott edzéstervek

Egy személyes konzultáció alkalmával, képet kapok arról, hogy ki milyen életmódot folytat, mennyit mozog, ha mozog, heti rendszerességgel. A személyes edzés alapját képezi, a személyre szabott edzésterv. Itt is első lépésként, meg kell határoznunk az elérendő célt. Egy összeállított kérdéssor segítségével választ kapok, mik a fő kritériumok, amelyek alapján dolgoznunk kell. Amint megvan a személyes edzésterved, segítek az elérendő cél megvalósításában is. Meghatározzuk, milyen ütemben tudunk dolgozni, heti rendszerességgel edzeni, a felügyeletemmel, tanácsaimmal segítelek és ellenőrzöm a változást.

Súlyzó ikon - tartós karcsúság

Tudnivalók a legfontosabb edzési célok elérésével kapcsolatban

Minőség, megbízhatóság, garancia

Személyi edzés edzővel súlyzózó lánnyal - tartós karcsúság

Alakformálás

Ezt az edzéstervet általában azoknak a hölgyeknek ajánlom, akiknek nincs súlyfeleslegük, csak itt-ott néhány centivel vékonyabbak, formásabbak szeretnének lenni.

Mérőszalag a derékon, illusztráció - tartós karcsúság

Súlyvesztés

Ez az edzésterv azoknak szól, akik súlyt szeretnének veszteni, az ideális súlyt szeretnék elérni, egészségesebben szeretnének élni egy szakszerű étrend és edzésterv segítségével, személyes felügyeletem mellett.

Az izmosodás, erősödés és lehet az életmódváltás célja

Izmosodás, erősödés

A következő nehézségi szinten, már komoly, kitartó, kemény munka folyik. Ezt azoknak ajánlom, akik hosszútávon, látványos eredményt szeretnének elérni az izmosodás, erősödés tekintetében. Itt már több munka vár. Speciális mozgásterv izomcsoportonként, testrészenként.

Izomtömeg növelése súlyzóval - tartós karcsúság

Izomtömegnövelés

Ez már a profi szint, ami még több munkával jár. Tudjátok: vér, veríték, könnyek.

idézőjel ikon- tartós karcsúság

Egy eredmény a sok közül

Andi, kétgyermekes anyukaként keresett fel, hogy segítsek visszanyerni régi formáját. Korábban járt már edzőteremben, de hamar elfogyott a lendülete. Egyedül volt, nem tudott kitől tanácsot kérni. 2020 február első hetében kezdtük el a közös munkát. Személyes edzéstervet dolgoztunk ki, heti 3×1 óra súlyzós edzést végzet. Kezdőként mindent az alapoktól felépítve haladt előre. 

Átbeszéltük az étrendet és egyeztettünk a folyamatos változtatásokról. Sajnos a járványhelyzet közbeszólt, így 2 hónapig nem volt érdemi edzésmunka, de az étrendet tudta tartani és így - bár lassabban - de halad a célja felé. Májustól minden visszaállt a régi kerékvágásba, így tudtuk folytatni a közös munkánkat 100%-ban. 6 hónap alatt (február-július) – 18 kg súlyfeleslegtől szabadult meg. És nincs megállás!
Jámbor István személyi edző portré fotó
Jámbor István
személyi edző
Referencia fotók formásodáshoz
Referencia fotók formásodáshoz

áraim

Akivel folyamatosan együtt dolgozunk, annak a táplálkozási- és életmód program + étrend + edzésterv INGYENES!

Táplálkozási-, életmód program+étrend

15 000Ft/alkalom

A közös munka folyamán derül ki, hogy kell-e, illetve mikor kell változtatnunk rajta, hogy a fejlődés folyamatos legyen.
Jámbor István személyi edző portré fotó
Jámbor István
személyi edző

ELÉRHETŐSÉGEIM:

Táplálkozási-, életmód program+étrend+edzésterv

20 000Ft/alkalom

A közös munka folyamán derül ki, hogy kell-e, illetve mikor kell változtatnunk rajta, hogy a fejlődés folyamatos legyen.
Jámbor István személyi edző portré fotó
Jámbor István
személyi edző

Mobil: 06-20-570-6273


e-mail: ijambor0627@gmail.com