Rólam

Utam az egészséghez, az élethez, önmagamhoz

Jámbor Marietta, masszőr vagyok. Mai napig meglepődöm, amikor ezt leírom. Masszőr vagyok én, aki ízig-vérig gazdasági szemléletű emberként tanultam, és éltem az életemet nagyon-nagyon sokáig.

Jámbor Marietta

masszőr

A munkámhoz elengedhetetlen volt a kellő körültekintés, alaposság és gyors kapcsolatteremtés. Rövid idő alatt szert tettem, az együttműködés képességére. Egyszerűen imádom az embereket, és szivesen segítek, amiben tudok.
Fennkölten hangzik, de egyszer csak megfordult a világom. Egyre jobban érdekelt – először a saját, majd mások – gyógyítása, gyógyulása.
Hitem szerint a gyógyulásunkra belül épp annyira szükségünk van, mint kívül. Ami egyet jelent a lelki és testi jólléttel egyaránt.
Ez a hivatásom és az életem.
„Napról napra, lépcsőről lépcsőre megyek majd tovább ezen a különös úton… Felfelé, vagy lefelé vezet ez a lépcső? Nem tudom. De nem állok meg.” – Márai Sándor –
Az a bizonyos „hívás” 2008-ban ért el. Masszőr barátnőm kérte, kicsit dörzsöljem, gyúrjam át fáradt izmait, csak néhány percig. Szívesen segítettem – Ő volt a masszőröm, már ezerszer gyúrt engem, hát viszonoztam. A sokadik pár perces lazítás után jött a nagy kérdés: 

Te nem akarsz masszőr lenni? Olyan jó kezed van. 

 

... Ééés itt dőlt el a sorsom. 
Elindultam az úton, amiért mai napig hálás vagyok Neki.

Szerelem volt első mozdulatra, és most itt vagyok, sok év tapasztalattal, rutinnal és annál is több vendégből lett baráttal.Először magam is féltem. Nem tudtam, ez az út-e a helyes út nekem. Abban biztos voltam, hogy segiteni akarok. Már csak azt kellett megtalálnom, miben vagyok igazán jó. Saját tapasztalat és érzés alapján döntöttem és haladtam egyik tanfolyamról a következőre. Kipróbáltam mindent.
Tudni akartam, mi a jó, mi az ami használ.
Erre épitettem minden tudásomat: a tapasztalatra.
Minden tanult masszázsomat jó szivvel ajánlom és végzem.
Mégis, ha azt kérdik, melyik vagyok én, az a stresszoldó masszázs. 
Az annyira komplex, benne van minden, ami a szervezetnek segit, ez által a lelket is támogatja.

Minden tanfolyammal egyre több lettem, és mindegyiket kicsit saját képemre formáltam.
Ezért tudom hitelesen képviselni ezt a szakmát. 

Ez az én stilusom, ez határoz meg engem.

Egészséges táplálkozás - illusztráció - tartós karcsúság

Táplálkozási tanácsok

Nem mindegy mit eszel és mennyit. A tested okos gépezet. Mindent hasznosít, amit beviszel, de nem biztos, hogy abban a formában, ahogyan Te szeretnéd. Tudj meg többet, beszéljünk!

Rendszeres mozgás - illusztráció - tartós karcsúság

Mozgástervek

Ha beállítottuk a helyes táplálkozást, tennünk kell azért, hogy a súlyvesztés fokozottan beinduljon. Itt jön a képbe a mozgás. Tudj meg többet, beszéljünk!

Masszázs illusztráció - hátmasszázs - tartós karcsúság

Masszázs

Az alakformálás történhet, csak mechanikus masszázzsal. Ezt azoknak ajánlom, akik nem csak formálódni szeretnének, hanem súlyvesztés az elsődleges cél.   Tudj meg többet, beszéljünk!

Végzettségeim

A végzettségeim megszerzésekor mindig törekedtem arra, hogy a szakmai magas minőség mellett a módszerek kiegészítsék egymást, és megfeleljenek az én egyéniségemnek is.

Hatos masszázs - logó - tartós karcsúság
Gizella Stúdió - logó - tartós karcsúság
Varga Krisztina - logó - tartós karcsúság
Reiki - logó - tartós karcsúság
Thai Masszőrök Egyesülete - logó - tartós karcsúság
idézőjel ikon- tartós karcsúság

MIt mondanak vendégeim?

A közel 10 év alatt nagyon sok vendégemből vált jó barát, hosszantartó kapcsolat. Ez talán nem véletlen, hiszen egy hosszabb terápiás kezelés során lehetőségünk van megismerni a másik embert.

"A Mariettánál töltött masszázs nemcsak a testnek szól, a léleknek is. Szuper szakember, mindig jólesik a masszázs nála, de nem kizárólag ezért szeretek hozzá járni. Annyira pozitív ember, hogy jó a társaságában lenni. Ajánlom mindenkinek."
Referencia visszajelzés - tartós karcsúság, Ildikó
P. Ildikó
értékesítés vezető