A tartós karcsúság titka

Alkalmazza a marietta módszert!

Mindig is azt vallottam, csak az lehet hiteles egy adott témában, aki maga is végigjárta azt az utat, amivel kapcsolatban mások számára szeretne tanácsot adni. Másokat is hozzá szeretné segíteni ahhoz, amit ő maga már elért. A Marietta módszer az én sikeremnek az útján született. Azt mutatom meg benne, nekem hogyan sikerült megszabadulnom 38 kilogramm súlyfeleslegtől, hogyan sikerült átformálnom a testem, és hogyan sikerült évek óta megőrízni az alakomat.

divider-free-img.png

Először határozza meg, mi a célja!

Milyen alakra vágyik, mivel lenne elégedett?

Hízott test ikon- tartós karcsúság

Fogyni szeretne?

Karcsú női sziluett - tartós karcsúság

Formálódni?

A fogyást illusztráló test ikon- tartós karcsúság

Beleférni a ruháiba?

Naptár ikon- tartós karcsúság

Mennyi idő alatt szeretné elérni?

Csinos női sziluett almával ikon - tartós karcsúság

Mit tenne meg ezért?

Gőzölgő kávé ikon - tartós karcsúság

Miről mondana le ezért?

Röviden a módszer alapjairól

MUnka nélkül nem megy

Tapasztalatom szerint, a súlyvesztésért és a tartósan karcsú alakért dolgozni kell. Önnek is, és nekem is. Azonban a jó hír, hogy ha nekem sikerült, Önnek is fog. Ráadásul ott leszek Ön mellett, és tanácsaimmal, támogatásommal sokkal könnyebben elérheti.
Három fő pilléren nyugszik a módszerem.

Ezen három elem kombinációja vezet a célja eléréséhez. Egyik a másik nélkül nem működik, ezt már a saját bőrömön megtapasztaltam. Én 38 kg-tól szabadultam meg a segítségükkel.

Jámbor Marietta masszőr áll a masszázságy mellett- tartós karcsúság

Táplálkozás

Nem mindegy, mit eszünk és mennyit

A testünk okos gépezet. Mindent hasznosít, amit beviszünk, de nem biztos, hogy abban a formában, ahogyan mi szeretnénk. 

Nem vagyunk egyformák, más és más anyagcserével rendelkezünk, ezért nem minden – általunk bevitt – táplálék hasznosul egyformán. Van, akinek normális az anyagcseréje, van, akinek gyors vagy lassú. Az első lépés, hogy kivizsgáltassuk mi melyik csoporthoz tartozunk.
Nekem, a Metodic anyagcseretípus-mérés (www.metodic.hu) segített. Itt tesztelték ki, hogy az én anyagcserémnek, mely táplálékok a hasznosak. Amelyek viszont lassítják a folyamatot, azokat kerülnöm kell. Ha ezt nem tartom be, nem indul be a súlyvesztés.
Nem ragaszkodom a Metodic méréshez. Ha van jó dietetikusa, Ő bizonyára segít összeállítani a helyes táplálkozási tervét. 

Mozgás

Válassza azt a mozgást, amely örömet okoz!

Ha beállítottuk a helyes táplálkozást, tennünk kell azért, hogy a súlyvesztés fokozottan beinduljon. Itt jön a képbe a mozgás.

Kisportolt női test illusztráció - tartós karcsúság

Mivel táplálékot viszünk a szervezetünkbe (mert enni kell!), ezzel kalóriabevitel történik, ami a mindennapi életünkhöz szükséges. Ha Ön elégedetlen a jelenlegi alakjával, ez esetben törekednie kell a kalóriadeficitre, amelyet helyes táplálkozás mellett, mozgással tud elérni. Ha hatékonyan ’odalép’ a mozgásnak, elkerülhetetlen a súlyvesztés. A legfontosabb, hogy megtalálja az Önnek megfelelő mozgásformát, ami nem untatja, vitalizálja, és egészségügyi szempontból nem megterhelő a szervezetének. Ez lényeges dolog, mert ha unni fogja, abba fogja  hagyni. Ha fájdalmat, sérülést okoz, nem szabad tovább csinálnia. Ezek az intő jelek, melyek arra figyelmeztetnek, nem jól választott.

Masszázs

Itt érkeztünk el hozzám, mint szakemberhez

Az alakformálás történhet, csak mechanikus masszázzsal. Ezt azoknak ajánlom, akik nem csak formálódni szeretnének, hanem súlyvesztés az elsődleges cél. 10kg-tól vagy többtől szeretnének megszabadulni. A speciális masszázstechnika segítségével:

Hátmasszázs illusztráció kép - tartós karcsúság

A mechanikus technika mellett használom az akupresszúrás pontok stimulálását, mellyel fokozom a masszázs hatékonyságát, illetve segítem a belső szervek munkáját. A nagyobb hatékonyság elérése érdekében, a masszázs speciális zsírégető krémmel történik.
Hatékony technika a tartósan karcsú alakért. Centikben mérhető eredmény, néhány hét alatt. Formás, feszes, tónusos test, simább bőr a végső eredmény.
Fontos: ez a masszázs kötőszövet kímélő, bőrfeszesítő technikán alapszik!
A masszázs kúraszerűen hat (min. 10-15 alkalom). Legkorábban, néhány kezelés múlva tapasztalunk egyértelműen látható és tapintható, centiméterben ill. ruhaméretben kifejezhető eredményt.
A bőr simává, rugalmassá válik, a striák (terhességi és hízás alatt kialakult bőrrepedési csíkok) halványulnak. A 60 perc hosszúságú kezelést azoknak javaslom, akik gyorsabb és intenzívebb hatásra vágynak, vagy egyszerre több területet szeretnének kezelni (pl. has, comb, fenék). A kezelés egész testen alkalmazható (vádli, comb, popsi, has, karok).

Gépi masszázs

A karcsúbb alak elérésének záloga

Az alakformáló gépi masszázst, azoknak ajánlom, akik kifejezetten karcsúbb alakra vágynak. Csak néhány centimétertől, makacs zsírpárnától szeretnének megszabadulni, amin a rendszeres testmozgással sem tudnak segíteni, illetve a narancsbőrt eltüntetni.

Kiegészítő eszközök - tartós karcsúság

Amivel a mozgás és a kézi masszázs nem bír, azzal egy kis, okos szerkezet elbánik. A masszőr munkáját egy gép segíti, ez az ageLOC Galvanic Body Spa. A Body Spa készülék pulzáló, galvánárammal működik, mely javítja a folyadékrezgést, stimulálja a bőrt és javítja a sejtek kommunikációját. A galvánáram segítségével juttatja a bőrbe a hatóanyagokat. Kivasalja a narancsbőrt.
Az ageLOC tudománya, kefejezetten a SuperMarkereket veszi célba, és a fiatalos megjelenésű bőr elérését célozza, a bőröregedés látható jeleinek csökkentésével. Ezt felhasználva, csökkenti a narancsbőr megjelenését, lágyítja a bőrtónust, egy karcsúbb, feszesebb külső elérésével.
Egy speciális testfeszesítő gél segítségével, végzem az alakformálást.

ALAKFORMÁLÓ MASSZÁZS (kézi+gépi)

Ez az előző két masszázs kombinációja.
Ez egy igazi csodafegyver.
Mindkét masszázs erejét ötvözzük egy kezelésben, így növelve a hatásfokot, az ideális alak, a tartós karcsúság eléréséhez.
A személyre szabott masszázstervedet, személyesen egyeztetjük egy konzultáció alatt.

 

divider-free-img.png

Ezekkel a termékekkel teszem még hatékonyabbá tevékenységemet!

Minőség, megbízhatóság, garancia

UW Premium készítmények - tartós karcsúság

UW Premium masszázsolajok

A magyar cég által gyártott és forgalmazott masszázsolajok tökéletesen illenek a rendszerembe. Az olajokat nagyon szeretik vendégiem, mert nagyon könnyen felszívódnak és nem hagynak maguk után nehéz, zsíros érzést.

Nuskin kezelő eszköz - tartós karcsúság

ageLOC Galvanic Body Spa

A NUSKIN cég már évtizedek óta bizonyított az egész világon. Termékei és berendezései lélegzetelállító eredményeket nyújtanak. Nagyon sok terméket kirpóbáltam az elmúlt évek során. Ezek garantáltan a legjobbak!

Doterra illóolajok- tartós karcsúság

DOterra olajok

Az esszenciális olajokat az érzelmi és fizikai jóllétet fokozó felhasználási módok széles körére alkalmazzák. Önállóan és komplex keverékek formájában is használhatóak. Párologtatva, vagy a bőrön, táplálék kiegészítő formájában.